Locatie: IJsbaan Twente
Datum/tijd: 07-03-2020 20:15
Overige informatie:

Geen licentie nodig.
Opties om mee te doen aan de 100, 500, 300, 1000, 1500 meter en een ploegenachtervolging over 6 ronden.
Voor 20 februari opgeven.
Kosten zijn € 10,- per deelnemer.

De Herman Engbers Interclub wedstrijd is dit keer op: ‪zaterdag 7 maart van 20.15 – 22.15 uur. (Voor deze wedstrijd hoef je geen licentie te hebben.)‬

Graag horen wij of jullie ook dit jaar deelnemen aan deze wedstrijd. De opzet willen wij dit keer bij voldoende belangstelling enigszins veranderen.

100, 500, 300, 1000, 1500 meter en een ploegenachtervolging over 6 ronden* (afhankelijk van de deelnemers).

Er worden maximaal 2 afstanden per deelnemer gereden. Wij hebben plaats voor in totaal 80 deelnemers, dus 20 deelnemers per vereniging. geef echter wel direct 3 reserves op mocht er iemand afvallen
PS. De deelnemers voor een 1000 en een 1500 meter moeten wel onder de 60 seconde kunnen rijden op een 500 meter.

*De ploegenachtervolging bestaat uit 3 personen per team. Deze moet bestaan uit een A of B junior, een senior en een master, dit om ieder team een gelijke kans te geven. De tijd van de 3e persoon telt op de finish dus is het belangrijk dat je bij elkaar blijft.
Per vereniging kunnen in eerste instantie 2 teams deelnemen.

Mochten jullie de 20 deelnemers per vereniging NIET halen laat dit dan z.s.m. weten zodat wij tot een andere indeling kunnen komen of eventueel de afstanden gaan veranderen.

De sleutelposities voor de wedstrijdjury worden ingevuld door de baancommissie. Wij hebben echter nog ‪10 tot 12‬ mensen nodig die de handtijd verzorgen, hulpstarters, rondebord, baancommissaris etc. Aangezien wij met 4 verenigingen zijn moet het lukken om 3 personen per vereniging te leveren. Willen jullie binnen de vereniging hiervoor mensen benaderen en mij deze namen ook vóór ‪23 februari‬ doorgeven.

Meldt vóór ‪20 februari‬ de deelnemers aan bij jaaphuisman1947@hotmail.nl o.v.v. naam, categorie of geboortedatum, eventueel wedstrijdnummer, en voorkeur afstanden. De kosten bedragen €10,00 per persoon.