Locatie: IJsbaan Twente
Datum/tijd: 30-03-2019 09:30
Overige informatie:

De Twentse Elfstedentocht voor jeugd t/m 14 jaar. Duurt van 9:30 tot ongeveer 12:00 uur. Gratis voor onze jeugdleden.
Opgeven kan via deze link.

De Twentse Doorloper organiseert op 30 maart aanstaande van 9:00 tot 12:00 uur voor de jeugd (t/m 14 jaar) van Twente de Twentse Elfstedentocht.

De tocht is bedoeld voor onze eigen jeugdleden, maar ook voor iedereen die het gewoon leuk vindt. Zo worden alle kinderen uitgenodigd, die afgelopen seizoen de ijsbaan hebben bezocht via het schoolschaatsen.

De organisatie voor deze Elfstedentocht is in handen van De Twentse Doorloper, maar hulp vanuit de verenigingen is daarbij van harte welkom. Andersom is het voor de verenigingen een mooie kans in contact te komen met potentiële leden. We zullen hier ook actief op inspelen.

Wij hopen van deze Twentse Jeugd Elfstedentocht een jaarlijks terugkerend evenement te maken, waarmee het schaatsen in Twente nog beter op de kaart  wordt gezet.

Opgave van personen die ons gaan helpen kan via het e-mailadres info@detwentsedoorloper.nl
Opgeven om mee te doen kan via deze link.

Op dit adres zijn ook goede ideeën, opmerkingen en aanvullingen van harte welkom, zodat we er samen op 30 maart er een prachtig feest van kunnen maken.

Met sportieve groet,

De Twentse Doorloper.