publiceerdatum: 10 februari 2021

In dit overzicht hebben wij alle maatregelen op een rij gezet die van toepassing zijn rondom ons clubgebouw. Wij verzoeken iedereen om zich aan deze maatregelen te houden, zodat volop genoten kan worden van het schaatsplezier in Lonneker.
De extra maatregelen en richtlijnen op een rij:
1. Toegang tot de ijsbaan heeft u alleen indien u een tijdsblok reserveert en op vertoon van uw lidmaatschapskaart.
2. Alvorens u een tijdblok reserveert gaat u de volgende gezondheidscheck na:
– Bij klachten zoals verkoudheid, griep of smaak en geur verlies geldt: blijf thuis!
– Bent u onlangs (<10 dagen) positief getest op COVID-19 of moet de uitslag van de test nog ontvangen: blijf thuis! - Uw huisgenoot of partner bent van een persoon die positief is getest op COVID-19 (<10 dagen) of verdacht is van COVID-19: blijf thuis! 3. U houdt zich rondom het clubgebouw aan de 1,5 meter afstand tot elkaar, en volgt de aangegeven looproutes. 4. Schaatsen op natuurijs kan door een tijdsblok voor jezelf en eventuele gezinsleden te reserveren. Dit kan via onze website. - Het is mogelijk om tot vier personen te reserveren. Bent u met meer? Dan kunt u in twee of drie keer een reservering maken. - Reserveer hier
5. Leden die ter begeleiding van een kind meekomen, moeten ook voor zichzelf reserveren. Meldt u, uw kind aan en komt u mee, reserveert u voor twee personen.
6. Er mag niet in groepjes groter dan twee (in treintjes) worden geschaatst.
7. Bent u actief lid, steunend lid (en het automatisch incasso betaald) of nieuw lid (minimaal één dag geleden aangemeld via de website). Dan liggen uw lidmaatschapskaarten klaar bij de kassa. Nieuwe leden dienen bij het ophalen van deze kaarten € 20,- te betalen. Gelieve met pin betalen.
8. Koek en zopie is aanwezig. U kunt genieten van onder ander een warme chocomel en (warme) snack op de hand. Gelieve met pin betalen.
9. Er is geen toegang tot de toiletten en kleedkamers.
10. Volg de instructies van vrijwilligers van de ijsclub op. Herkenbaar door de IJsclub Lonneker jassen en shirts en/of oranje hesjes.

Tijdsblokken:
maandag t/m vrijdag:
* 12:30 – 14:00 uur
* 14:30 – 16:00 uur
* 17:30 – 19:00 uur
zaterdag en zondag:
* 07:30 – 09:00 uur
* 11:30 – 13:00 uur
* 13:30 – 15:00 uur
* 15:30 – 17:00 uur
* 17:30 – 19:00 uur

Wij evalueren dagelijks, en waar nodig passen wij het beleid aan. Houd onze website en Facebook pagina in de gaten voor actuele ontwikkelingen.
Wij hopen u op een veilige manier te kunnen begroeten op een mooie ijsvloer!