publiceerdatum: 9 februari 2021

8 febrarui: Eindelijk is het zover. Een goede vorstperiode is gaande. Helaas is deze periode begonnen met sneeuw en dat is niet bevordelijk voor de ijsgroei.

Het hele jaar zijn de harde werkers van de ijsclub bezig met onderhoud van het wagenpark, het clubgebouw en alles op en rondom de krabbelbaan en vijver.

Afgelopen weekend zijn zij dan ook hard aan het werk geweest om alles zo te installeren zodat als het stopt met sneeuwen, er gewerkt kan worden aan het maken van een ijsvloer.

Wij zijn begonnen met het sneeuwvrij maken van de krabbelbaan.

9 februari: Het is gelukkig gestopt met sneeuw. Nu kan er water op de vijver worden aangebracht, zodat de isoleerde sneeuwlaag verwijderd.

17:00 Dankzij vele handen, die soms spontaan aan kwamen lopen, is er veel werk verzet en kan de vijver al mooi bevriezen. Gelukkig hebben wij zoveel ruimte, voldoende afstand houden van elkaar was geen probleem. De krabbelbaan is klaar gemaakt, morgen kan daar de eerste waterland op aan worden gebracht.
Heel erg bedankt helpers voor al het werk wat is verzet!