publiceerdatum: 9 februari 2021

Beste leden,

Wij zijn ontzettend dankbaar dat jullie ons afgelopen jaren zo trouw hebben gesteund. Met jullie steun is het mogelijk geweest om ons terrein en onze apparatuur zo goed mogelijk te onderhouden zodat het nu, tijdens de vorst, klaar is voor gebruik.
Wij maken optimaal gebruik van de vorsttijd die ons is gegeven. Wij zijn dan ook gelijk begonnen met het opbrengen van water op onze vijver toen het stopte met sneeuwen vanmiddag. Nu is de isolerende laag sneeuw weg en kan onze vijver optimaal gebruik maken van de vrieskou. Wij hopen op een dikke ijsvloer waar wij onze leden, die ons al die tijd hebben gesteund, op kunnen trakteren.

Gisteren en vandaag is er hard gewerkt om onze krabbelbaan sneeuwvrij te maken. Morgen gaan wij hard aan het werk om ook daar een ijslaag op te krijgen.

Jullie worden binnenkort op de hoogte gesteld hoe wij jullie coronaproof kunnen ontvangen.

Hopelijk tot heel snel, op het ijs.