publiceerdatum: 24 januari 2020

Net als vorig jaar zou ik graag schaatsers van IJsclub Lonneker kennis willen laten maken met shorttrack.

Vorig jaar vernam ik dat er naast een aantal jeugdleden die geweest zijn, ook junioren en misschien ook senioren wel een proefles hadden willen proberen. Het is ook leuk en nuttig voor iedereen om eens te proberen.

Vandaar dat ik dit seizoen iedere geinteresseerde schaatser die kans wil geven.

De shorttrack trainingen zijn op de volgende dagen en tijden:
Maandag van 16:45 tot 17:45
Woensdag 18:50 tot 20:00
Donderdag 17:15 tot 18:15

Op elke dag is er wel voldoende plek voor een aantal rijders (tenzij je met meer dan 10 rijders komt).

Voor huur van shorttack schaatsen kunnen rijders terecht bij Hyro Sport (wel een paar dagen voordat je de proefles wil hebben regelen met Hyro). Verder zijn een helm en handschoenen verplicht tijdens shorttack net als knie (bijv van volleybal) en scheenbeschermers (bijv. van hockey of voetbal). Een helm en handschoenen zijn tegenwoordig ook op de 400 meter baan al vrij gebruikelijk, maar eventueel hebben we nog wel een helm te leen. Van knie en scheenbeschermers hebben we maar 2 setjes voor jeugd in voorraad dus het is beter als schaatsers dit zelf hebben of even lenen van kennisen of zo.

Ik hoop de schaatsers van IJsclub Lonneker te zien op de shorttrack training!

Groeten,

Rutger Meijer
Trainer Shorttrack Team Go

Je kan je opgeven via het contactformulier op deze site.