publiceerdatum: 14 december 2019

Lampionoptocht 2019 & uitslag van de loterij.

Vanmiddag was het zover.
Om half 5 stonden de vele vrijwilligers van de ijsclub klaar om de mensen op het dorpsplein te ontvangen en te voorzien van een lampion, een hapje, een drankje en een lot voor de loterij. Op de achtergrond waren de bekende kersthits te horen.

Helaas was het een dag vol buien, maar gelukkig kon de lampionoptocht door de kerk gelopen worden.
Het zorgde voor een prachtig geheel.
Excelsior speelde muziek in de kerk en onze midwinterhoornblazers brachten de prachtige winterse klanken op het dorpsplein ten gehore.

Na de lampionoptocht was de trekking van de loterij.
De winnende lotnummers voor een ballonvaart zijn geworden.... 🥁🥁🥁

444 en 536!

Inmiddels is 1 februari al lang verstreken. Lot 536 en het derde getrokken lot zijn verzilverd.

Heel erg bedankt voor uw deelname, u steunt onze club daar ontzettend mee.

Al met al heerste er een gezellige sfeer op het plein en wij zijn blij dat er vele kinderen en volwassenen langs kwamen om er zo’n geslaagde middag van te maken. Dank jullie wel en wij zien jullie volgend jaar graag weer.