publiceerdatum: 9 november 2019

Activiteiten op en rond het ijs voor dit seizoen.

In dit bericht lees je over de geplande activiteiten tot nu toe.

Ook dit jaar kunnen jullie weer meedoen aan drie interclubwed­strijden in de ijsbaan-Twente te Enschede (samen met Losser, Oldenzaal, Borne, Vriezenveen, Lonneker, Deventer, Wierden, Albergen en Haaksbergen).

Dit seizoen zijn de wedstrijden (voor pupillen A t/m F en junioren C) van 17.30 tot 20.00 uur op de zaterdag en op zondag , de jongste pupillen laten we eerst schaatsen en zullen om ca. 19.30 klaar zijn.
1e wedstrijd: zaterdag  9 november 2019

2e wedstrijd: zaterdag   28 december  2019

3e wedstrijd: zondag   19 januari 2020

Je moet wel een licentienummer hebben. Je hiervoor aanmelden is niet meer mogelijk.

Voor onze jeugdleden ( junioren C en B) met wedstrijdlicentie is er de mogelijk om 10 november aanstaande mee te doen aan Mass-starts. Kijk voor meer informatie naar de agenda op deze site.

7 december organiseert De Twentse Doorloper de schaatsrun. Dit is een nieuw evenement, gebaseerd op een Obstakelrun. Meer informatie vind je onder deze link.

28 december gaat er weer een groep leden schaatsen op buiten kunstijsbaan in Biddinghuizen. Zie voor meer informatie het agendabericht.

6 februari zal het jaarlijkse schaatsquiz plaatsvinden in ons clubgebouw. Alle trainende leden en vrijwilligers van IJsclub Lonneker zijn welkom.

9 februari worden onze trainers getrakteerd op een heerlijk ontbijt. Zij staan elke week vrijwillig voor ons op het ijs om ons wat bij te brengen. Omdat wij dat zo waarderen verzorgen wij een heerlijk ontbijt voor onze toppers.

22 maart is de afsluitende koffieochtend. Deze datum is nog even onder voorbehoud, mocht het zeker zijn, dan halen wij voorbehoud weg uit dit bericht.