publiceerdatum: 24 maart 2019

Op zondag 17 maart werd het schaatsseizoen afgesloten met de koffieochtend, met ontbijt voor de jeugd. Samen genoten we van koffie, thee en chocolademelk. De vele thuisbakkers van de club verwenden ons met heerlijke taarten en cakes.
Speciaal dit jaar was Thomas Geerdinck te gast. Thomas is jaren geleden bij IJsclub Lonneker begonnen met schaatsen. Bij ons leerde hij schaatsen en kreeg hij er veel plezier in. Thomas vertelde hoe hij is doorgegroeid naar professioneel schaatser nu. De aanwezige jeugd en ouders stelde veel interessante vragen. Thomas reikte ook de wisselbokaal uit voor het talent van dit jaar. Deze bokalen gingen dit jaar naar Nina Brugman en Thomas Vaneker. Alle jeugdleden ontvingen vervolgens hun verdiende schaatsdiploma.
Bij de voorlichting over droogtraining, die je ook bij Lonneker kunt doen, liet Thomans Geerdinck zien hoe de oefeningen uitgevoerd moeten worden. Prachtig om te zien.
Het was weer een leuke en leerzame ochtend.

Bekijk hier de foto’s.