publiceerdatum: 14 maart 2019

IJsclub Lonneker is dit najaar gestart met de aanleg van de krabbelbaan en heeft gedurende de korte winterperiode in januari zelfs al een test kunnen doen door water op het uitgevlakte terrein te pompen.

Voor de aanleg van deze baan heeft IJsclub Lonneker diverse externe financieringsbronnen benaderd, omdat de aanlegkosten boven het eigen budget lagen. De aanvraag betrof de onderdelen uitvlakken, verlichting, hekwerk en klein inventaris (bankjes o.i.d.). De Rabobank (onderdeel Stimuleringsfonds) heeft een bijdrage van maar liefst 3500 euro toegezegd ten behoeve van het hekwerk en de bankjes. Binnenkort volgt de officiële uitreiking, waar wij verslag van zullen doen.

Wij willen de Rabobank Enschede-Haaksbergen namens het bestuur en de leden hartelijk danken.

Heeft u de foto’s nog niet gezien? Klik dan hier.
Meer informatie over de krabbelbaan vindt u hier.