publiceerdatum: 24 november 2018

Schaatsquiz 2018  

Op 22 november vond de inmiddels alweer 3e grote gezellige schaatsquiz plaats, georganiseerd door de activiteitencommissie. Zonder er veel woorden aan vuil te maken kunnen we zeggen dat we terugkijken op een geslaagd letterspel gespeeld door 35 (!) mensen. Team groen, rood, blauw, geel, paars en oranje voerde een bonte strijd om als eerste het woord te raden. Een wedstrijd waarin je letterlijk in de krant kon staan, jezelf tegen de wand in statische zit of dwalende in Lonnekercentrum kon terugvinden, vage beelden van minder vage politici op foto’s moest herkennen, zoveel mogelijk ijssporten moest spotten en zelfs een paardensprong in het duister moest maken, intussen een onmogelijk vraagstuk op internet oplossende. En niet te vergeten werden je smaakpapillen ook nog eens gekweld door de drankjes bij de Cola proef. 
Gelukkig waren er ook andere, heerlijke, drankjes en hapjes lieftallig geserveerd door team “De Innerlijke Mens”.

Al met al werd er in relatieve stilte heel veel werk verricht door jong en minder jong, op zoek naar “HET woord” dat tot verlichting (kaarsen) leidde voor de winnaars.

We hopen dat volgend jaar de opkomst weer net zo groot en enthousiast is als dit jaar, waarbij je het woord nu alvast krijgt: SCHAATSQUIZ!! Tot volgend jaar!!!

 

Jullie activiteitencommissie