Toegangsprijzen natuurijsbaan per dagdeel (ochtend, middag of avond)

Wanneer de ijsbaan open is gelden de volgende tarieven per dagdeel:

Kinderen tot en met 15 jaar € 2,50
Vanaf 16 jaar € 3,50

Ledenkaarten IJsclub / basislidmaatschap

• Deze basiskaart koopt u om de vereniging te steunen, en om met uw GEZIN (met thuiswonende kinderen) vrije toegang te hebben om te schaatsen wanneer er natuurijs is.
  • Vanaf 2011 zijn nieuwe ledenkaarten alleen nog verkrijgbaar door het afgeven van een machtiging.
  • Wanneer u een ledenkaart koopt tijdens een ijsperiode, betaalt u de kosten voor het lopende seizoen contant aan de kassa. De machtiging gaat dan het volgende seizoen in.
  • Voor gezinnen die een ledenkaart afnemen, bestaat de mogelijkheid het lidmaatschap uit te breiden met persoonlijke trainingskaarten of viskaarten.
  • U kunt uw ledenkaarten opzeggen door een e-mail te sturen naar ledenadministratie@ijsclublonneker.nl. De machtiging wordt dan ook stopgezet.
ledenkaart voorverkoop (vóór 1 december 2011)* € 10,00
ledenkaart voorverkoop via machtiging € 9,50
ledenkaart bij ijsperiode, aan de kassa  € 20,00
Donateurskaart, zonder mogelijkheid tot schaatsen € 5,00

* Deze prijs geldt bij het afleveren van de kaarten in oktober, voor gezinnen die voor 1 december 2011 al een ledenkaart hadden en deze elk jaar weer afnemen. Ná deze datum is een basislidmaatschap alleen nog met machtiging mogelijk.

Aanmelden natuurijsbaan

Contributie trainingen T.A.C.

• De trainingen worden georganiseerd door de Trainingsactiviteitencommissie en worden gegeven door ervaren en gediplomeerde trainers. Voor elke groep staat minimaal 1 trainer met een KNSB trainersdiploma.
  • Bij het aanmelden gaarne de volgende gegevens vermelden; Naam, adres, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres. Informatie wordt alleen voor clubdoeleinden gebruikt.
  • Indien u bij via ons wilt trainen op de IJsbaan Twente dan gelden hiervoor vanaf 1 september 2017 de volgende tarieven:
RIJDERS geboren voor 1 juli 1998 (buitenbaan) € 187,00
JUNIOREN geboren op of na 1 juli 1998 (buitenbaan) € 165,00
PUPULLEN geboren op of na 1 juli 2002 (buitenbaan) € 154,50
PUPILLEN geboren op of na 1 juli 2002 (binnenbaan) € 106,50
Onkosten TAC pupillen en junioren t/m 17 jaar € 20,00
Onkosten TAC ouder dan 17 jaar € 22,50
Gezinslidmaatschap natuurijsbaan € 10,00

Viskaarten

Wanneer een gezin een basiskaart afneemt van IJsclub Lonneker, bestaat de mogelijkheid een persoonlijke viskaart aan te vragen. Hoewel deze kaart gratis is, kan zonder deze viskaart niet gevist worden in onze vijver!

Meer informatie over het online aanvragen van een viskaart vind u via www.visclublonneker.nl

Huur kantine

U kunt de kantine huren voor familiebijeenkomst, reünie, creatieve dag, vergadering, e.d. Voor avondfeesten verhuren de we kantine niet. Richtprijs van de huur is 35 euro per 4-5 uur. Zie elders op de website voor meer informatie, of mail uw vragen naar kantinebeheer@ijsclublonneker.nl