Locatie: Dorpsplein Lonneker
Datum/tijd: 28-12-2018 08:30
Overige informatie:

We zijn rond 11 uur bij biddinghuizen en gaan terug rond 16:00 uur.
Aanmelden kan via: ac@ijsclublonneker.nl

Heb je ook zin om het gevoel te ervaren van schaatsen op buitenijs, tussen het riet en de weilanden, terwijl de sneeuwvlokjes rondom kalm omlaag dwarrelen?

Om te schaatsen op een mooie drie kilometer lange buitenbaan in de polder?

Ga dan vrijdag 28 december mee naar Flevonice in Biddinghuizen.

We gaan met eigen auto's van de deelnemers. We verzamelen om 8:30 uur op het plein bij de kerk in Lonneker. Dan gaan we kijken wie met wie kan meerijden.
Mochten er voldoende aanmeldingen komen, dan gaan wij met z'n allen in de bus. Meld je dus op tijd aan.

Wees op tijd. Rond half elf kun je dan bij Flevonice op de schaatsen staan. Je hebt tot ongeveer vier uur om te schaatsen. We zijn terug in Lonneker om ongeveer 18:00 uur.

Flevonice heeft een mooi restaurant, waar je lekker bij de haard kunt zitten, een hapje kunt eten of wat kunt drinken. Ook is er ook gelegenheid om te douchen.

Alle kosten zijn voor eigen rekening.

We hopen dat je mee gaat en we wensen je fijne feestdagen!

Met vriendelijke groet,

Jullie activiteitencommissie van IJsclub Lonneker